Keskustalainen pääministeri löytää ex-armaansa kirjasta 300 pyhää yksityiselämää loukkaavaa kohtaa ja vie tämän käräjille. Kokoomuslainen ulkoministeri lähettää povekkaalle pikkutytölle parisataa pikkuhärskiä tekstiviestiä, valehtelee aikansa ettei niin tehnyt, mutta joutuessaan kiinni lopulta myöntää, ja sanoo, ettei tässä ollut kysymys mistään syvemmästä ihmissuhteesta.

1367433.jpg

Voi mitä pikkupoikia!

Yhdysvalloissa prostituutiota vastustava kuvernööri kärähtää sentään tuhannen dollarin hookerin päältä ja joutuu vaimonsa tukemana selittelemään keskittyvänsä hoitamaan perheasiat kuntoon.

Salattujen elämien aloitteleva poliitikko, jolta pihistetystä pontikasta teinityttö on sokeutua, on relevantimpi juonenkulku kuin nämä oikeasti maailmaa tänä päivänä johtavat sankarit. Pääministeri alkaa pihistellä saatuaan, kuvernööri hurskastella saatuaan ja ulkoministeri kun ei sitten saanutkaan. Salkkarien Seppo sen sijaan kantaa vastuunsa ja keksii poliittiseksi linjakseen puolustaa pontikkansa sokeuttaman tyttösen kaltaisia nuoria.

Siinä mies, joka tuntee vastuunsa!