Suomalaiselle toimeentuloturva-asiakkaalle jää asumis- ja sairasmenojen jälkeen ruokaan, vaatteisiin, matkoihin, mediaan, puhelinkuluihin ja muuhun viihteeseen vuodessa 3960 euroa. Summa on formulamestari Räikkösen ferrarisopimuksen tuloista hieman reilut 0,1 promillea, siis yksi kymmenestuhannesosa. Pitää kuitenkin muistaa se, ettei Rälkkösen asumis- ja sairastelumenoja ole laskettu ja se, että tallisopimus ei ole ainoa Räikkösen liksa.

1002745.jpg

Sairaanhoitajat haluavat 150 euron lisäksi 500 euron kuoppakorotuksen. Siis vuositasolla bruttona kaksi kertaa enemmän lisää entisten lisäksi kuin on köyhimpien koko netto. Näin köyhien hoitsujen tulot olisivat hyvin menneen tupon jälkeen noin kuusinkertaiset ihan vain tavalliseen köyhään verrattuna. Ehkä vain viisinkertaiset, jos sisaren asuminen huomiodaan nuukailijan mukaan.

Tämmöisiä laskelmia ei saa tehdä - tämmöinenon luusereitten ja lintsareitten kateutta. Se nyt vaan on FAKTA, että autourheilun harrastaja tarvii ansiota 10000 kertaa enemmän kuin joku kotona makaava yksinhuoltaja mielenterveyden avopotilas kansaneläkeläinen työtön ja/tai kaikkea muuta tarpeetonta ja tuottamatonta oleva hiippari!

1002744.jpg

Sen sijaan pitääkö kutsumusammatissa olevan NAISEN saada viisi kertaa enemmän kuin yhteiskunnan pohjasakaksi yleisesti ottaen mielletyn joukon? Eihän se rupusakkikaan näytä nälkään kuolevan...